Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У вирі свята заблукав маленький закарпатець (ФОТО)

28 травня 2017 р., 16:00

На щастя, полісмени допомогли дитині

Цікаву програму та вільний вхід любителям цінностей запропонували у Закарпатському музеї архітектури та побуту. На території Старого Села гостей чекали цікаві майстер-класи, запальні танці та урочистий концерт. Веселилися ,охочі відвідати захід під пильною охороною працівників Управління поліції охорони в Закарпатській області.

{g}

Перед входом у музей - справжня святкова атмосфера: розкладені намети, де кожен охочий може придбати для себе щось цікаве – закарпатське, тисячі туристів, запальна музика… Всі з усмішками на обличчі, гуляють Старим Селом, що розміщене на території музею, і тільки маленький Миколка з Іршавщини, плаче. Поліцейські охорони одразу підійшли до хлопчика, питають:

- Що трапилось?

- Я заблукав, - чують у відповідь.

Однак не довго довелось сумувати - поліцейські охорони за кілька хвилин знайшли тих, з ким приїхав Миколка. Виявилось, хлопчик разом з іншими дітьми школи приїхав на екскурсію. Це і не дивно, що хлопчина відстав від групи, адже у святковий день в Старому селі справжній аншлаг.

Жителі мали нагоду познайомитися з минулим області, побачити, як жили закарпатці всіх регіонів у 18 столітті. А на сцені відвідувачі мали нагоду спостерігати за артистами, що підготували святкові номери.

Майже біля кожної хатинки у музеї тривав тематичний майстер-клас.

- Я навчаю вишивці, зокрема, гуцульським узорам, - розповідає пані Ольга, яка проводила урок.

Безпечний відпочинок відвідувачам музею забезпечили поліцейські охорони.

- Цього дня, у зв’язку з великим напливом людей, ми посилили охорону музею. І бачимо, що не дарма, адже відвідувачів дуже багато, - розповів заступник начальника Управління поліції охорони Сергій Лисенко.

Захід минувся спокійно. Працівники поліції охорони допомогли зробити свято не тільки цікавим, а й безпечним.




Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp