Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти УжНУ побували в Ужгородській ОДПІ

14 червня 2017 р., 16:44

Сьогодні, 14 червня

Студенти третього курсу економічного факультету Ужгородського національного університету відвідали Ужгородську ОДПІ ГУ ДФС у Закарпатській області.

Відкрив зустріч начальник Ужгородської ОДПІ ГУ ДФС у Закарпатській області. – Василь Васильович Пацкан. Він зазначив, що основним пріоритетним напрямком у розвитку, стабільності, прозорості та діяльності фіскальної служби є прагнення докорінно змінити ставлення платників податків та звичайних громадян до служби, як до вузлової ланки в наповненні казни необхідними коштами. Однак, органи ДФС – це не тільки механізм забезпечення фінансових надходжень до держбюджету, але і сервісна служба, яка має полегшити та оптимізувати співробітництво громадян, суб’єктів господарювання та держави, наголосив Пацкан В.В. Він також розповів студентам і про подальше наближення податкового законодавства України до законодавства ЄС із урахуванням перспективи поглиблення економічної інтеграції з Європейським Співтовариством.

Пацкан В.В. побажав студентам успішно закінчити навчання, стати професіоналами та свідомими громадянами, а викладачам – виховати сумлінних платників податків з високою податковою культурою.

Насамперед, майбутні економісти ознайомилися зі структурою Ужгородської ОДПІ та реальною роботою її підрозділів, дізналися про важливість реформування органів ДФС, яке наразі триває. 

Керівники структурних підрозділів інспекції ознайомили студентів з напрямками своєї роботи та зі змінами, що відбулися у податковому законодавстві, адже сьогоднішні студенти – це не тільки майбутні платники податків, які повинні орієнтуватися у податковому законодавстві, а також, надіємось, майбутні податківці.

Спілкування проходило в цікавому діалозі. Молодь дізналась і про роботу та послуги, що надаються фахівцями Центру обслуговування платників та про нові електронні сервіси, які пропонує ДФС України. Зацікавила молодь інформація про он-лайн сервіси, які функціонують на веб-порталі Державної фіскальної служби та про перспективи розширення таких сервісів.

На завершення заходу студенти розповіли про свої позитивні враження, виявили бажання наступного року прийти в ОДПІ на практику.
За матеріалами Ужгородської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp