Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді на 8 березня дівчата у футбол зіграли (ФОТО)

10 березня 2014 р., 13:11

В Ужгороді, з нагоди свята 8 Березня на території спорткомплексу «Юність» відбувся спортивний захід з міні-футболу серед жіночих команд.

Участь в турнірі приймали 4 команди, які грали за круговою системою. Відтак, за підсумком турніру команда «Іршава» виборола третє місце, друге місце посіла команда з львівської області «Янтарочка» Новояворівськ, а переможцем стала команда ЗОДЮСШ Ужгород очолювана досвідченим тренером Федором Варгою.

{g}

Колективи були нагородженні грамотами, медалями та цінними подарунками. Крім того, особливу нагороду отримала Галина Гнатушок («Новояворівськ»). Вона стала найкращим гравцем турніру.

У молодшій віковій категорії серед дівчат 1999 та 2000 року переможцями турніру теж стали вихованці ужгородської ЗОДЮСШ, друга Іршава, третє Мукачево.

Організація заходу — заслуга Закарпатського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Закарпатської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, Федерації футболу Закарпаття, а також редакції газети «Каrpati Igaz Szo».


LOBDA

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp