Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатцям "кайф" обірвали полісмени (ФОТО)

25 червня 2017 р., 12:41

Вмкривали порушників тричі

На Закарпатті провели операцію "Мак". В кількох селах виявили посіви маку. Тепер порушники відповідатимуть перед законом. Вилучені стебла направлені на експертизу.

{g}

Співробітники закарпатської поліції в рамках операції «Мак» тричі за минулу добу вилучали заборонені рослини у жителів Мукачівського та Рахівського районів. 

Вчора, 24 червня, співробітники Мукачівського відділення поліції виявили на присадибній ділянці жительки смт. Кольчино нарковмісні рослини. В присутності понятих правоохоронці вилучили 265 стебел снодійного маку. В селі Верхній Коропець Мукачівського району працівники поліції виявили 261 стебло маку. Правоохоронці вилучили рослини, вирощені на городі місцевого мешканця. На Рахівщині в селі Верхнє Водяне дільничні виявили та вилучили 120 рослин маку. Їх вирощувала місцева мешканка на власному дворогосподарстві. В всіх випадках мак відправлено на експертизу та розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 310 ККУ, тобто посів або вирощування снотворного маку чи конопель. Таке правопорушення карається штрафом від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Дмитро 25.06.2017 13:08 IP: 250.225.3.195
Це не кримінал! Це долбоєбізм, вибачаюся, законодавчого органа!!! Припустимо, що маком, коноплею можна вбити людину тому їх і заборонили. Притримуючись подібної стратегії давайте заборонимо людські руки тому, що саме ними як можна робити хороші справи, так само можливо виготовляти наркотики з маку чи з коноплі, а ще гірше руками можна банально вбити людину. Щоб уникнути останнього пропоную закріпити на законодавчому рівні: "Ампутацію рук людини з моменту її появи на світ". Повний МАРАЗМ, чи не так? Але майже всі проблеми вирішить... Люди включіть мізки нарешті!!!

Схожі новини

Про результати громадської експертизи щодо соціального захисту внутрішньо переміщених осіб розкажуть сьогодні в ОДА
Кропітка робота експертів допомагає розкрити 80% злочинів на Закарпатті, - Сергій Ольховенко
Головне територіальне управління юстиції в Закарпатській області повідомляє
Що сказали експерти про закарпатця, загиблого у зоні АТО
Шамана, котрий ішов виганяти Путіна, визнали неосудним
З початку року фахівці Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області провели експертизу 888 об'єктів землевпорядної та землеоціночної документації
Коли будуть результати судово-психіатричної експертизи собачого різника?
У закарпатця поліцейські вилучили гвинтівку
Головний ДАІвець Закарпаття став хрещеним батьком понад сотні малюків (Фото)
Бійці 128 бригади вболівають за збірну України (Фото)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp