Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про результати громадської експертизи щодо соціального захисту внутрішньо переміщених осіб розкажуть сьогодні в ОДА

7 червня 2018 р., 10:25

Порушать вжливу тему

У травні громадська організація «Закарпаття-Донбас» провела громадську експертизу виконання структурними підрозділами облдержадміністрації Комплексної державної програми щодо підтримки, соціальної адаптації та реінтеграції громадян України, які переселилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції в інші регіони України, що була реалізована протягом 2016-17 рр. 

Експертиза була спрямована на підвищення ефективності діяльності місцевих органів влади щодо розв’язання основних проблем вимушених переселенців та зниження соціальної напруженості серед них та в суспільстві. Комплексна державна програма була затверджена Постановою Кабінету Міністрів України аби сприяти гармонійному входженню внутрішньо переміщених осіб до приймаючих громад, забезпечити їх соціальну, медичну, психологічну та матеріальну підтримку, а також допомогти у створенні переселенцям належних умов життя, дотримання прав та реалізації потенціалу у нових умовах.
Сьогодні, 7 червня, в прес-центрі Закарпатської ОДА відбудеться брифінг щодо проведеної громадської експертизи. Із журналістами зустрінуться директор департаменту соціального захисту населення ОДА Михайло Петрішка, заступник голови громадської організації «Закарпаття-Донбас» Тетяна Хорошилова та радниця Мінсоцполітики України з питань внутрішньо переміщених осіб у Закарпатській області Анжела Бабкіна.
Початок о 13.30.

Довідково: Нині на обліку в органах соціального захисту населення Закарпаття перебуває понад 3600 внутрішньо переміщених осіб.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp