Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті працівниця банку привласнила чужі кошти

3 липня 2017 р., 18:26

Судитимуть працівницю одного з відділень державного банку, яка привласнила чужу соціальну допомогу при народженні дитини

Тячівською місцевою прокуратурою до Рахівського районного суду скеровано обвинувальний акт стосовно місцевої мешканки, яка обвинувачується у заволодінні чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, незаконні дії з документами на переказ та іншими засобами доступу до банківських рахунків, несанкціонована зміна інформації, яка оброблюється в автоматизованих системах злочинів, (ч. 2, 3 ст. 191, ч.ч. 1, 2 ст. 200, ч.ч. 1, 3 ст. 362 КК України).

Два з цих злочинів, передбачені ч.ч. 2, 3 ст. 191 КК України, є корупційними кримінальними правопорушеннями, - наголосив керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір.
Досудовим розслідуванням встановлено, що вказана особа, працюючи в одному з відділень державних банків, шляхом зловживання своїм службовим становищем для протиправного збагачення, підробки документів щодо доступу до банківських рахунків та несанкціонованої зміни інформації, яка оброблюється в автоматизованій банківській системі, заволоділа грошовими коштами на загальну суму 20 тис. грн., нарахованими управлінням соціального захисту населення Рахівської райдержадміністрації на особистий рахунок потерпілої місцевої мешканки, як державна соціальна допомога при народженні дитини.
У ході досудового розслідування заподіяна кримінальним правопорушенням шкода відшкодована у повному обсязі, а подальшу долю обвинуваченої буде вирішувати суд.

Довідково: за вчинення даних злочинів обвинуваченій загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp