Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відомий холостяк висловився про Закарпаття

9 липня 2017 р., 14:41

Нині він розважає краян

Як повідомляв «Закарпатський кореспондент», сьогодні, 9 липня, з нагоди 8-го традиційного Параду Наречених в Ужгороді перебуває зірковий гість – герой 6-го сезону популярного телепроекту «Холостяк» Іраклі Макацарія.

Напередодні Параду – на зустрічі з ужгородцями в історико-культурному центрі «Совине гніздо» гість розповів, що є продюсером та працює в кіноіндустрії Грузії, а також поділився режисерським досвідом.

Зірковий учасник 8-го Закарпатського Параду Наречених поділився, що вражений красою краю, зокрема Ужгорода. Як зауважив Іраклі Макацарія, індійські фільми передбачають танці і пісні. Гість висловив сподівання, що в багатонаціональному краю є достатньо потенціалу та колориту.

«В Ужгороді є поєднання крові, народностей. У мене, наприклад, бабуся була полячкою. Думаю, в кожного народу є своя краса, - додав гість. Ще в аеропорту помітив гостинність і за 12 годин, які я перебуваю в Ужгороді, почуваю себе як у своєму місті. Ви прямолінійні люди – це я дуже ціную. Я вражений красою обласного центру Закарпатті і мушу відзначити великий потенціал – тут можна знімати індійські фільми».

Великою трагедією сучасного суспільства Іраклі вважає втрату талантів, адже «є багато людей, які мають страх соціуму, невпевнені в своїх силах, однак надзвичайно талановиті. А є й ті, які критикують, «банять» тощо. Тому важливо не зламати справжні таланти».

Зустрітися з зірковим гостем можна буде у фінальній частині Закарпатського Параду Наречених, який відбудеться сьогодні о 19.00 на території Ужгородського замку. Докладніше – на «Закарпатському кореспонденті» згодом.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp