Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Телевізор та велосипед вкрав гість у знайомого у Берегові

16 липня 2017 р., 14:05

Чоловік вже раніше судимий

 

У поліцію Берегівського району 15 липня звернувся із заявою житель м.Берегова. Заявник повідомив про те, що невідома особа залізла вночі в його будинок, розбивши вікно на вхідних дверях, та викрала телевізор «Соні». Навідався крадій і в гараж, який був незачинений, викравши звідти велосипед «Монтенбайк».

Як розповів потерпілий, ввечері у нього гостював знайомий. Коли гість сп’янів, то почав бешкетувати, і господар прогнав його. Але той далеко не пішов, а дочекався, коли господар засне, розбив вікно на дверях і заліз у дім, звідки викрав телевізор. А з гаража прихопив велосипед.

Крадія затримали працівники групи швидкого реагування спільно з дільничними офіцерами поліції Берегова. Ним виявився 35-річний житель с.ЯношіБерегівського району. Цей чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, а на даний час на розгляді в суді перебуває аналогічна кримінальна справа по ньому.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Речові докази вилучено. Вирішується питання про обрання міризапобіжного заходу фігуранту справи.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
читач 16.07.2017 13:49 IP: 10.82.95.178
Такого подонка треба вбити або довічно посадити за грати, а ще в придачу яйця йому вирізати, щоб на світ не народжувалися подібні такій скотині.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp