Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В УжНУ подано вже 9 тисяч заяв абітурієнтів. Найпопулярніший – медичний факультет

20 липня 2017 р., 20:46

На другому місці факультет історії і міжнародних відносин, третій у рейтингу - факультет туризму і міжнародних комунікацій

Ввечері у четвер, 17 липня, члени Приймальної комісії УжНУ зібралися на чергове засідання, на якому обговорили перебіг вступної кампанії до університету. Насамперед на порядку денному стояли питання затвердження середніх балів вступників і допуск абітурієнтів до вступних випробувань. Також члени комісії заслухали інформацію про хід подання електронних заяв абітурієнтів.

За даними відповідального секретаря приймальної комісії Петра Горвата, станом на вечір 20 липня, до Ужгородського національного університету подано близько 9 тисяч заяв вступників. Порівняно зі стартовими днями вступної кампанії, стабілізувалася робота Єдиної бази, тож зараз процес реєстрації і опрацювання заяв прискорився.

Що ж стосується, так би мовити, рейтингу найпопулярніших факультетів за підсумками першого тижня подання заяв, то лідер в УжНУ – медичний факультет, де кількість охочих навчатися уже перевищила цифру 1200. На другому місці факультет історії і міжнародних відносин, на який наразі хочуть вступити близько 900 абітурієнтів, далі за популярністю – факультет туризму і міжнародних комунікацій, юридичний факультет, факультет суспільних наук, іноземної філології, стоматологічний факультет. Утім, варто зазначити, що інформація про рівень популярність факультетів – відносна, мінлива, адже ситуація коригується буквально щогодини з кожним десятком нових заяв абітурієнтів.

На завершення важливо наголосити, що система «Конкурс» з певним запізненням відображає ситуацію щодо статусу поданих електронних заяв вступників. Тож абітурієнтам, заяви яких не відображаються у цій системі, радимо перевірити статус заяви у особистому кабінеті або звернутися за телефоном приймальної комісії і з’ясувати всі нюанси.
Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp