Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юна закапатка потребує допомоги

31 липня 2017 р., 14:49

У боротьбі з важкою хворобою

Незважаючи ні на що дівчинка тримається на позитиві.

Небайдужі закарпатці організували у мережі “Фейсбук” сторінку порятунку хворої дівчинки Гартавел Анюти з села Пдлоске на Свалявщині. Там зокрема, йдеться: “Дівчинка 12 рочків, Гартавел Ганна з Плоского, що на Свалявщині потребує термінового лікування в Ізраїлі. У Анютки діагноз – Саркома Юінга…

Було б не все так погано, якби наші лікарі зразу поставили правильний діагноз! ВТРАЧЕНО БАГАТО ЧАСУ!!! Але, Слава Богу, лікарі в клініці ” Ихилов Сураски” в Тель Авів (http://www.ichilovservice.com/ ), даюь Анютці шанси на виздоровлення!
Щоб Анютку прийняли та зробили діагностику потрібно було терміново 50 тисю$, а лікування коштуватиме до 100 000$. Точний рахунок ми отримаємо після повного обстеження!

Незважаючи на недугу, Анютка тримається на позитиві, старається в усьому бачити ПОЗИТИВ! в цьому їй допомагають гості, які часто приходять в лікарню, щоб підтримати та розвеселити маленьких пацієнтів! Щодо лікування. Сьогодні було багато обстежень, аналізів додаткових, завтра буде заключна зустріч лікарів, на якій буде затверджено план лікування Анютки! Попри вирішення питань щодо лікування, багато клопотів у батьків ще й з продовженням та отриманням віз! ТОМУ ДАВАЙТЕ РАЗОМ БУДЕМО МОЛИТИСЯ, ЩОБ ГОСПОДЬ УКРІПИВ І АНЮТКУ І ЇЇ БАТЬКІВ, щоб нарештів вже завтра вони отримали всі документиі розпочалося лікування! Батьки Анютки дуже дякують всім за велику матеріальну та моральну підтримку! Прошу кожного з вас про РЕПОСТ!”



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp