Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фестиваль «На Синевир трембіти кличуть». Міжгірщина. с.Синевирська Поляна.

19 серпня 2017 р., 14:00

В суботу, 19 серпня, на Міжгірщині відбудеться традиційний обласний фестиваль «На Синевир трембіти кличуть». Фольклорно-етнографічне свято розгорнеться на березі високогірного озера Синевир.

Гостям представлять закарпатські звичаї та обряди, ознайомлять з традиційним фольклором та місцевою самобутністю. У програмі — виставка-ярмарок виробів народних промислів, етнографічні експозиції та виступи найкращих фольклорних колективів Закарпаття. Спеціальний гість — народна артистка України Руслана Лижичко. Стартує фестиваль у с.Синевирська Поляна о 14.00.
Цьогорічний фестиваль «На Синевир трембіти кличуть» дванадцятий за ліком. Він був започаткований Геннадієм Москалем у 2001 році і після кількорічної перерви відновлений у 2015-му. Фестиваль на березі озера Синевир є одним із наймасовіших на Закарпатті. У минулому році його відвідали майже 10 тисяч туристів.
mailto:press@carpathia.gov.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp