Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники пішли до селян (ФОТО)

22 серпня 2017 р., 12:00

Нагадати про важливе

22 серпня рятувальники Воловецького районного відділу У ДСНС України у Закарпатській області провели чергове пожежно-профілактичне відпрацювання у с. Верхні Ворота. Традиційно, захід розпочався з установчої наради у приміщенні сільської ради, де присутні обговорили питання пожежної безпеки на території населеного пункту. Рятувальники проаналізували статистику пожеж, що виникали у районі та у селі зокрема. Також наголосили на основних причини, які призводили до появи вогню. Для кращого засвоєння інформації, присутнім роздали листівки із правилами та рекомендаціями щодо поводження у тій, чи іншій надзвичайній ситуації. Окремо зупинились на проблемі виявлення вибухонебезпечних предметів, адже через те, що по території Воловецького району проходить частина Лінії Арпада, виявлення боеприпасів часів Другої світової війни не є новиною.

Після бесід з активом села рятувальники пішли “в народ” та безпосередньо поспілкувались з місцевими мешканцями. Всім кого зустрічали на вулиці роз’яснювали правила поведінки у лісі та на природі, нагадували про заборону спалювання сухої рослинності й сміття на присадибних ділянках. Не забули рятувальники наголосити й на підготовці до осінньо-зимового періоду, адже вже зараз треба подбати про належний пожежний стан пічного опалення, аби взимку обігріватися безпечно.

Загалом рятувальники обійшли понад 30 дворогосподарств, де, окрім бесід про правила безпеки життєдіяльності. залишили ще й друковані експрес-інформації на протипожежну тематику.









У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp