Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

США непохитні щодо кордонів України, - Держсекретар Тіллерсон

25 серпня 2017 р., 09:23

США цінують стійкість України перед лицем розв'язаного Росією військового конфлікту на Донбасі і окупації Криму

Про це йдеться у зверненні Держсекретаря США Рекса Тіллерсона до Дня Незалежності України, опублікованому на сайті Держдепу. Про це повідомляє 112.ua

«Ми глибоко цінуємо дружбу, яку ми розвинули за 25 років дипломатичних відносин. Ми високо цінуємо вашу завзятість перед обличчям серйозних проблем, в тому числі у конфлікті під керівництвом Росії на Донбасі та окупацією Росії і спроби анексії Криму. Незважаючи на труднощі, які ви відчули, народ України проявив запеклу рішучість створювати економічні можливості, боротися з корупцією і зміцнювати свої демократичні інститути», - заявив Тіллерсон.

Держсекретар запевнив, що США пишаються партнерством з Україною та твердо підтримують її суверенітет і територіальну цілісність.

«Сполучені Штати пишаються тим, що були партнером на шляху України, і ми як і раніше непохитні у своїй підтримці суверенітету, територіальної цілісності і демократії. Нехай наступний рік принесе мир, процвітання і прогрес для народу України», - підкреслив Тіллерсон.

Як повідомлялося, в Україну до Дня Незалежності приїхав міністр оборони США Джеймс Меттіс. Голова Пентагону заявив, що США затвердили поставку в Україну техніки на 175 млн доларів.

Також Меттіс запевнив, що США не приймали і ніколи не приймуть анексію Криму Російською Федерацією.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp