Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Медведчук зустрівся з Путіним в окупованому Криму – ЗМІ

25 серпня 2017 р., 12:08

Це була закрита зустріч

Лідер руху "Український вибір" Віктор Медведчук зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним під час візиту останнього в окупований Крим минулого тижня. 

Про це повідомляє "РБК" з посиланням на джерела, близькі до Медведчука. 

"Під час турне по Криму російський лідер провів закриті переговори з Віктором Медведчуком", - повідомили співрозмовники видання. 

Ще два джерела, близькі до Кремля, сказали, що Медведчук під час поїздки Путіна до Криму "точно був" на півострові. За їхніми словами, останні два роки російський президент регулярно зустрічається з лідером "Українського вибору" під час відвідин Криму. 

Медведчук і Путін під час зустрічі говорили про українську політику, Мінські угоди та обмін полоненими, говорять джерела видання. Один зі співрозмовників розповів, що зустріч відбулася пізно ввечері 18 серпня. 

У прес-службі Кремля не відповіли на запит журналістів. Помічник Медведчука Олег Бабанін не підтвердив і не спростував інформацію про зустрічі. 




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp