Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Близько двох десятків закарпатців "штурмували" Лунченка

8 липня 2014 р., 15:46

На прийомі з очільником краю закарпатці розповідали про свої проблеми і просили сприяння у їх вирішенні.

У вівторок, 8 липня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко поспілкувався з закарпатцями під час особистого прийому громадян. Здебільшого звернення стосувалися сприяння у виділенні матеріальної допомоги, вирішень земельних суперечок, кадрової політики у окремих районах. 

Зокрема, пан Михайло з Рахівського району потребує лікування зору, та найбільшим бажанням чоловіка є видання збірки віршів. Керівник краю дав доручення розглянути можливість фінансування видання книги, також закарпатець отримає допомогу на лікування. 

Освітяни з Перечина поскаржилися на кадрову політику у Перечинському районному відділі освіти. Валерій Лунченко дав завдання голові Перечинської РДА особисто зустрітися з працівниками освіти та допомогти владнати конфлікти. 

Також під час прийому громадян озвучувалися проблеми із наданням земельної ділянки під ведення сільського господарства, про незаконне, на думку заявниці, закриття аптеки, про поновлення на попереднє місце роботи, про надання грошової допомоги на лікування тощо. 

Всього близько двадцяти закарпатців прийшли на прийом до голови Закарпатської обласної адміністрації. 
Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp