Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Близько 15 мешканців Виноградівщини прийшли до Лунченка не з одною проблемою

22 липня 2014 р., 13:51

На вирішення деяки з них потрібно десятки тисяч гривень, які очільник краю пообіцяв знайти.

У вівторок, 22 липня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко з робочим візитом відвідав Виноградівський район. У ході поїздки очільник краю провів прийом громадян. Взяв участь у прийомі і голова Виноградівської РДА Віталій Любка. Близько 15 мешканців району цього дня звернулися до голови обласної адміністрації.

Зокрема, пані Світлана з с. Велика Копаня, пан Юрій з с. Фанчиково, пані Ганна з Виноградова просили сприяти у отриманні матеріальної допомоги, оскільки опинилися у скрутному фінансовому становищі. Валерій Лунченко зазначив, що гроші громадяни отримають через обласну програму «Турбота».

Селищний голова с. Веряця просив допомогти у ремонті дороги по вул. Червоноармійська, якою вантажними автомобілями перевозиться щебнева продукція. Мешканці села скаржаться на запиленість повітря, що спричиняють вантажівки. Керівник краю зазначив – після проведеної перевірки, буде знайдена можливість відремонтувати дорогу. У селі ще необхідно завершити ремонт ДНЗ, голова ОДА обіцяв посприяти у переведенні коштів на ремонт.

Також голова одного з сіл Виноградівщини просив надати допомогу для вирубки великих дерев, що виросли біля дамби. Адже при піднятті рівня води є загроза, що дерева впадуть і пошкодять дамбу. Валерій Лунченко звернеться до управління водних ресурсів, аби фахівці вжили негайних застережних заходів.

Йшлося на прийомі громадян і про завершення будівництва Боржавського дитячого садочку. Керівник краю звернеться до голови обласної ради та депутатського корпусу щодо виділення коштів з вільних залишків, також буде відповідне звернення про виділення коштів з державного бюджету.





Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp