Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець побив сусіда палицею

22 вересня 2017 р., 19:31

За фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень розпочато слідство

Сьогодні близько першої години ночі до чергової частини Іршавськоговідділення поліції зі служби «102» надійшло повідомлення про те, що у селіІльниця місцевий житель побив свого сусіда.

Слідчо-оперативна група спільно з групою реагування патрульної поліціїодразу ж виїхали на місце події. Там правоохоронці з’ясували, що між двомасусідами віком 29 та 32 років винник конфлікт. Молодший з них взяв палицюта наніс нею кілька ударів в область голови старшому.

Як розповідає слідчий, який виїжджав на місце події, чоловіки святкувалидень народження сина потерпілого. Пізніше між ними виник конфлікт, гістьпобіг додому, взяв дерев’яну палицю, повернувся й на подвір’ї наніс нею кілька ударів по голові господареві. Потерпілий перебуває в реанімаційномувідділенні Іршавської районної лікарні. Медики характеризують його стан як важкий.

Також поліція з’ясувала, що кривдник перебував у стані наркотичногосп’яніння. Він розповів правоохоронцям, що вживав марихуану.

29-річного чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчий Іршавського відділеня поліції повідомив йому про підозру у заподіянні тяжких тілесних ушкодженнь, що передбачено ч. 1 статті 121 Кримінального кодексу України. В даний час вирішується питання щодо міри обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp