Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кольори закарпатського вересня представили в Ужгороді

26 вересня 2017 р., 15:11

Закарпатські митці

«Ужанські мотиви. Смарагдові барви Стужиці» - виставку картин під цією назвою відкрили сьогодні (26.09) в атріумі Закарпатської ОДА. В експозиції представлено тридцять полотен – роботи художників з різних куточків України – Харкова, Львова, Івано-Франківська, Києва, а також Закарпаття. 

{g}

Серед них, зокрема, Олександр Криушин, Василь Дуб, Орест Косар, Василь Красьоха, Олександр Шандор, Олена Кондратюк, Антон Ковач, Володимир Сандюк. Експоновані картини – результат пленеру, який зібрав цих митців на Великоберезнянщині, на мальовничій території Ужанського національного природного парку.

Виставка картин «Ужанські мотиви. Смарагдові барви Стужиці» триватиме в Закарпатській ОДА до кінця тижня. Як повідомив куратор заходу Юрій Дік, у п’ятницю, 29 вересня, мистецька спільнота області визначить кращий твір за результатами пленеру та виставки. Його автор отримає спеціальну нагороду «Срібний пензель».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp