Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Саморобна зброя закарпатцю з рук не зійшла (ФОТО)

29 вересня 2017 р., 18:00

Його спіймали

Саморобний нарізний пістолет та набої до нього поліцейські Берегівського відділу вилучили від 47-річного місцевого мешканця. За фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами відкрито кримінальне провадження Вчора ввечері, близько 20:30, до Берегівського відділу поліції надійшло повідомлення, що на автозаправній станції по вулиці Мужайській перебуває двоє підозрілих чоловіків, у одного з яких є зброя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з`ясували, що 47-річний мешканець села Бадалово Берегівського району має при собі саморобний пістолет патрони до нього, у кількості 7 шт. 

З його слів, зброю та набої він знайшов на сміттєзвалищі по вулиці Краснодонців у обласному центрі. Зброю поліцейські вилучили і направили для дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУНП в Закарпатській області. За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Тривають досудові перевірки. 
Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp