Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як іршавські полісмени у інтернат ходили (ФОТО)

1 жовтня 2017 р., 12:20

До вихованців

Дільничні офіцери Іршавського відділення поліції спілкувалися з дітьми спеціальних класів Ільницької ЗОШ-інтернату, які навчаються у селі Імстичево. Працівники поліції Іршавського відділення зустрілися з вихованцями школи в селі Імстичево, де навчається 33 дитини з інтелектуальними особливостями розвитку. Під впливом досвідчених педагогів таланти цих дітей набувають максимального розвитку, в навчальному закладі передбачено індивідуальний підхід. 

Дільничні спеціально підготувалися до зустрічі з такими особливими учнями. Для початку з ними спробували помалювати та скласти картинки, а вже далі розповіли про працівників поліції, про правила безпечної поведінки при зустрічі з незнайомими громадянами та як потрібно телефонувати на «102». По закінченню зустрічі діти показували поліцейським свої малюнки, ігрову кімнату та всі особливості навчання в спецшколі. 
Віта Горзов,Іршавське відділення поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp