Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вихованці закарпатського інтернату пішли у поліцію (ФОТО)

25 березня 2016 р., 08:23

На екскурсію.

Мукачівське районне відділення поліції відвідали вихованці місцевої школи-інтернату на чолі з соціальним педагогом школи. 

 

З неприхованою зацікавленістю вихованці переступили поріг поліції, адже далеко не кожному випадає нагода познайомитись з роботою правоохоронців, як то кажуть – зсередини. Відвідування поліцейського відділку для молоді розпочалося з чергової частини. У супроводі правоохоронця вихованці школи-інтернату побували в приміщенні чергової частини та познайомились з обов’язками чергових працівників. 

Дітям роз’яснили алгоритм дій слідчо-оперативної групи, яка виїжджає на місце події, та хто входить до її складу. Інспектор поліції Володимир Рипич розповів гостям про основні завдання, які виконують працівники поліції та ознайомив їх з особливостями повсякденної роботи всіх підрозділів. 

Юнаки почули чимало корисної інформації з приводу служби в органах, а також дізнались про те, якими навиками потрібно володіти аби стати поліцейським. Та найбільше враження на дітей справили спецзасоби та зброя, якою користуються правоохоронці. Пізніше вони мали можливість приміряти бронежилети та каску, а також приміряти на собі наручники. “Така профілактика, у першу чергу, націлена на виховання правосвідомості у молоді. Ми знайомимо юнаків зі своєю діяльністю, аби кожен з них переконався, що поліцейський – справжній захисник, а його робота – необхідна і відповідальна. Також у підлітків важливо виховати нетерпимість до будь-яких протиправних діянь”,- прокоментував старший лейтенант поліції. На завершення правоохоронці роздали дітям гостинці та побажали вихованцям успіхів в навчанні та суворого дотримання Закону.
 Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp