Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярі з Білок пішли в поліцію (ФОТО)

25 листопада 2016 р., 09:20

На екскурсію.

Було пізнавально.

 

На прийом до дільничного офіцера Іршавського відділення поліції майора Віти Горзов завітали два десятки учнів 5-го класу Білківської школи. Після цікавої бесіди багато хто зі школярів захотів стати поліцейським… Переважно правоохоронці самі йдуть у школи. Та цього разу учні 5-го класу Білківської ЗОШ прийшли в гості до дільничного пункту поліції, який знаходиться у приміщенні Білківської сільської ради. Дітей зацікавило, як працює їхній дільничний. Дільничний офіцер Віта Горзов саме проводила прийом громадян. 

А тут ще й 20 школярів! Віта Горзов розповіла учням про роботу дільничних офіцерів поліції у селі. Як вони розглядають звернення громадян, як проводять профілактичну роботу із злочинцями та бешкетниками. Як виходять на чергування та підтримують порядок у селі. Також розповіла про кримінальну відповідальність неповнолітніх за скоєння злочинів, про правила поведінки у побуті та в школі. При цьому звернула увагу школярів на те, що закон не тільки карає, але й захищає. До прикладу, діти мають право на захист від насильства у сімї, від посягань на їхні права з боку оточуючих і захист від будь-яких противоправних посягань. Дітям було цікаво все. Прийом маленьким громадянам сподобався, і багато хто з них захотів стати справжнім поліцейським… На завершення діти запросили дільничну Іршавського відділення поліції майора Віту Горзов до себе на урок та зробили на згадку фотознімки. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp