Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вихованці берегівського інтернату пішли в поліцію (ФОТО)

31 березня 2016 р., 15:20

На екскурсію.

Два десятки хлопчаків, вихованців спеціалізованої школи-інтернату м.Берегова, мали можливість «зсередини» познайомитися з роботою поліції. Екскурсію по Берегівському відділі поліції для 20 учнів місцевої школи-інтернату провів капітан поліції Олександр Михайлов. 

 

Основною метою, яку ставили перед собою поліцейські та педагоги спеціалізованого закладу, плануючи вказану зустріч, передусім було застереження вихованців інтернату від скоєння необдуманих протиправних вчинків через власну необізнаність та безпечність. – Ми обрали для проведення зустрічі саме цих учнів інтернату, бо вони є «важкими» підлітками, а відтак і частими порушниками дисципліни, призвідниками конфліктних ситуацій з іншими школярами, іноді навіть винуватцями бійок, - каже Олександр Михайлов. 

На початку екскурсії школярі відвідали чергову частину поліції, де зосереджується уся інформація про вчинені правопорушення та корегується робота слідчо-оперативних груп й груп швидкого реагування. Далі вихованці інтернату прогулялися по майданчику для утримання автотранспорту, на якому зберігаються як службові автомобілі, так і транспорт, який став речовим доказом при вчиненні правопорушень. Зокрема, найбільша кількість машин є учасниками дорожньо-транспортних пригод або ж стали предметом афер, і мають підроблені номери. Зацікавленість у хлопців викликав ізолятор тимчасового тримання, де утримуються особи за скоєння кримінальних та адміністративних правопорушень. 

Побачене справило неабияке враження на «важких» підлітків, і кожен з них вирішив для себе, що в майбутньому ніколи не скоюватиме вчинки, через які може потрапити до подібних місць. Капітан поліції Олександр Михайлов провів для учнів підшефного закладу лекцію на правову тематику. Розповів про фактори, причини і наслідки вчинення правопорушень дітьми та надав поради. На завершення зустрічі школярів чекав ще один цікавий сюрприз. Бажаючі мали можливість приміряти спеціальні засоби, які у повсякденній роботі використовують правоохоронці. Дирекція інтернату висловила подяку інспектору Михайлову, який систематично спільно із вихователями проводить профілактичну роботу з учнями школи. Завдяки чому зменшилася дитяча злочинність серед вихованців даного навчального закладу. На даний час на профілактичному обліку в поліції знаходиться лише один учень інтернату. 
Інформація Берегівського відділу поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp