Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові вітали колишнього міліціонера (ФОТО)

11 липня 2014 р., 08:39

Презентували грамоти та цінні подарунки

Нещодавно у клубі Берегівського районного відділу міліції відбулося святкова зібрання з находи відзначення Дня народження колишнього правоохоронця. 

На урочистому заході були присутні, головний міліціонер Берегівщини Микола Куриця, керівники відділень райвідділу, голова ради ветеранів ОВС Іван Паук, та активи ветеранів Берегівської міліції, а саме: Василь Матей, Галина Ковач, Юрій Танчинець, Ілля Попович та інші. 


З цього приводу, керівництво та рада ветеранської організації Берегівського РВ УМВС в Закарпатській області щиро вітали Євгена Голінка з днем народження, побажали йому родинного щастя і тепла, благополуччя, здоров’я міцного до віку, подальших успіхів, невичерпної енергії, довголіття та добробуту. 
На закінчення урочистості ювіляру вручили грамоти та цінні подарунки. 

Нехай усе хороше зроблене Вами з душею, завзяттям та натхненням повернеться до кожного сторицею. Божої Вам благодаті та земних щедрот, довгих і щасливих років життя! 
Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp