Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

П’яний закарпатець обікрав односельчанку

9 листопада 2017 р., 11:30

Триває досудове розслідування

До поліції звернулися родичі 87-річної пенсіонерки, жительки села БілкиІршавського району, та повідомили про крадіжку з її дому. Заявникирозповіли, що доки жінка була у лікарні, невідомий вибив двері її в будинок і викрав продукти. Поліція одразу встановила, що відсутністю господарівскористався 57-річний сусід. Чоловік проник у будинок і викрав продукти та домашню консервацію. Поліція затримала чоловіка майже на місці злочину, той перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

57-річний підозрюваний вже був судимий за за вбивство людини. На момент скоєння крадіжки він мав умовний термін за інший майновий злочин. У зв’язку з цим його затримано в порядку ст.208 КПК і взято під варту.

За цим фактом Іршавська поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Частину краденої консервації правоохоронці знайшли неподалік будинку фігуранта справи. Слідчі також з’ясовують його можливу причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp