Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські школярі відвідали кінологічний центр

9 листопада 2017 р., 14:50

Учора, 8-го листопада

До Кінологічного центру Головного управління Нацполіції в Закарпатській області навідалися школярі ЗОШ №16. 

Екскурсію для учнів 2-го, 3-го та 7 класів організували працівники сектору ювенальної превенції закарпатської поліції. У рамках візиту до кінологів, дітки змогли ознайомитись зі специфікою роботи цього чотирилапого підрозділу поліції. Дресирувальники собак продемонстрували на що здатні їх вихованці, а очільник Центру Олександр Лазар розповів, яких зусиль коштує навчити чотирилапого виконувати спецзадачі, що під силу не кожному дворовому псу.

Під час екскурсії, для школярів провели показові виступи: собаки продемонстрували як вони долають смугу перешкод, шукають вибухівку і затримують зловмисника.

Принагідно слово взяв і очільник сектору ювенальної превенції Андрій Курта. Він розповів про необхідність налагодження дружніх, товариських відносин між школярами, про способи уникнення конфліктних ситуацій та те, до чого можуть призвести неприязні стосунки між учнями.

Наприкінці екскурсії діти висловили вдячність її організаторам, та залюбки сфотографувалися з чотирилапими поліцейськими.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp