Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти вражені розумними собаками-міліціонерами (Фото)

24 липня 2015 р., 19:33

І хочуть завітати до них ще раз

З ініціативи сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС області нещодавно відбулася екскурсія до Кінологічного центру міліції для дітей-переселенців та дітей, батьки яких загинули в АТО на Сході.

У Кінологічному центрі закарпатської міліції гості ознайомилися з роботою міліціонерів-кінологів. Побачили умови, в яких проживають та тренуються службові собаки. Дізнались у спеціалістів про методи дресирування собак. А також обмінялися досвідом з цього приводу між собою.

Не виключено, що через декілька років хтось із них стане міліціонером-кінологом.

{g}

Гості із захопленням дивилися, як розумний службовий собака слухняно виконує усі команди кінолога та впевнено долає смугу перешкод. Далі німецька вівчарка затримала умовного зловмисника, який напав на працівника міліції. Потім розумна собака знайшла сховки зі зброєю та наркотиками.

Начальник Кінологічного центру при УМВС підполковник міліції Олександр Лазар продемонстрував гостям стенд із фотографіями міліціонерів-кінологів та їх вихованців.

На завершення екскурсії на юних екскурсантів чекав солодкий стіл. Гості подякували правоохоронцям та висловили бажання знову завітати до них.




СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp