Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Злодій від поліції не втік (ФОТО)

13 листопада 2017 р., 09:02

Відповідати таки доведеться

Мешканець Хмельниччини обікрав свою співмешканку у селі Кольчино Мукачівського району. Чоловік викрав у дівчини золоті прикраси та планшет. Зараз підозрюваного розшукали, справу скерували до суду. До поліцейських Мукачівського відділення поліції звернулась мешканка села Кольчино Мукачівського району. Дівчина повідомила, що з її приватного будинку зникли прикраси із золота – два ланцюжки і каблучка та планшет. Після вчинення крадіжки співмешканець жінки поїхав у м.Хмельницьк і не повертався. 

Правоохоронці відділення поліції за фактом крадіжки розпочали кримінальне провадження. У ході слідства з’ясували, що чоловік викрав у співмешканки дорогоцінні речі, вартістю понад 6 тисяч гривень і здав їх до ломбарду. У вчиненому 26-річний хмельничанин не зізнавався, а від слідства переховувався. Зараз чоловіка поліцейські розшукали у м.Хмельницькому і доставили до Мукачівського відділення поліції для повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Досудове розслідування слідчий відділення закінчив, справу скерував до суду.
 Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp