Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє закарпатців виступатимуть на зимовій олімпіаді

27 листопада 2017 р., 17:35

Знай наших

У складі зимової збірної олімпійської команди країни будуть двоє закарпатців. Раніше «НЗ» повідомляли, що ліцензію на виступи в південнокорейському Пхьончхані виборов гірськолижник Іван Ковбаснюк, разом із ним у Південну Корею поїде й сноубордистка Аннамарі Данча-Чундак.

Сама спортсменка зауважила: «Кваліфікація продовжується й триватиме до 21 січня, попереду ще шість етапів кубка світу. Пройшла вже три навчально-тренувальні збори – два в Швейцарії та один у Австрії. В той же час ліцензію на виступи вже виборола».

Не збавляє обертів у підготовці й Іван Ковбаснюк. Нещодавно він узяв участь у міжнародних FIS змаганнях у Італії в двох дисциплінах – слаломі та слаломі-гіганті. Тренер збірної області з гірськолижного спорту Маріанна Фріндт розповіла: «Через складні погодні умови – в італійських Альпах випав великий сніг – високих результатів досягти не вдалося, але загалом Іван перебуває в хорошій кондиції й уже повернувся знову в Австрію на тренувальні збори, а невдовзі візьме участь у змаганнях в Італії саме в цих дисциплінах».

Михайло АРДАНИК, газета "Новини Закарпаття"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp