Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Життєві уроки зловмисники не опановують

1 грудня 2017 р., 17:40

Беруться за старе.

Двох раніше судимих мешканців села Великі Лучки, які намагались викрасти велосипед, затримали правоохоронці Мукачівського відділення поліції. За даним фактом відкрили кримінальне провадження. Повідомлення про те, що невідомі намагались викрасти велосипед з двору приватного будинку у селі Великі Лучки, надійшло по поліцейських Мукачівського відділення поліції. Правоохоронці, які виїхали на місце вчинення злочину, з`ясували, що двоє чоловіків проникли на приватну територію 47-річної жінки і з її надвірного господарства мали намір викрасти велосипед.

 Проте довести свій намір до кінця їм завадила власниця будинку, яка ввечері повернулась додому. Працівники кримінальної поліції Мукачівщини встановили осіб підозрюваних. Обидва чоловіки, віком 41 та 51 років, мешканці села Великі Лучки, вже притягувались до кримінальної відповідальності. Зараз за фактом замаху на вчинення злочину – ст.15 ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України триває розслідування. 
Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp