Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє неповнолітніх дівчат намагалися вкрасти з магазину солодощі

4 грудня 2017 р., 19:28

На велику суму

Сигнал «Тривога» надійшов на пульт централізованого спостереженняУправління поліції охорони Закарпаття о 12.45.

Увагу охоронця торгового закладу, який натиснув тривожну кнопку, привернули дівчата, які довго гуляли торговим центром, роздивлялися товар, прицінювалися. Однак, зрештою, те, що приглянулося, відвідувачки вирішили приховати. Отримавши виклик, наряд реагування за лічені хвилини прибув на місце події. І якраз вчасно, адже неповнолітні дівчата з краденими товарами саме хотіли пройти повз касу.

Зловмисниць зупинили. Ними виявилися зовсім юні ужгородки - подругам всього 11 та 12 років, дівчата спокусились на солодощі, загальна вартість яких склала тисячу гривень.

Поліцейські пояснили підліткам, що вони вчинили неправомірні дії, якісуворо караються. Поцуплені солодощі було повернено на полиці торговогоцентру, а на місце події викликали батьків юних правопорушниць.

В Управлінні поліції охорони в Закарпатській області розповідають, щоподібних правопорушень скоєно малолітніми немало.

«Батькам варто бути обачними. Треба спілкуватися зі своїми дітьми, пояснювати, чому такого робити не варто. Адже такі дії дітей, не зважаючина вік, караються законом. І, на жаль, наслідки можуть бути неминучими», - наголосив заступник Управління поліції охорони в Закарпатській області капітан поліції Сергій Лисенко.

Наразі ж за цим фактом проводиться перевірка, з неповнолітніми та їх рідними працюють слідчі.

Управління поліції охорони у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp