Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники провели практичні заняття зі студентами УжНУ (Фото)

16 грудня 2017 р., 13:32

Учора, 15-го грудня, прикордонники Мукачівського загону

Провели практичні заняття зі студентами кафедри військової підготовки Ужгородського національного університету по темі «Порядок обладнання та утримання паркових приміщень».

{g}

У ході занять юнаки та дівчата мали змогу ознайомитись з основними правилами зберігання військової техніки, підготовки цієї техніки до виходу з парку, а також з порядком проведення своєчасного і якісного технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів тощо. Прикордонники продемонстрували учням вишу найсучаснішу автомобільну та спеціальну техніку, яку вони в використовують у своїй повсякденній діяльності. Майбутні випускники військової кафедри не приховували свого здивування та захоплення від побаченого, до того ж, багато з них жваво цікавились правилами прийняття на військову службу за контрактом до лав Держприкордонслужби.

Після проведених занять, в рамках патріотичного виховання молоді, прикордонники запросили студентів відвідати музей та ознайомитись зі славним історичним минулим Мукачівського загону.




Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp