Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У "Дорозі життя" свято зуcтрічали (ФОТО)

27 грудня 2017 р., 15:25

Було гарно та весело.

Сьогодні до вихованців медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя» в Ужгороді завітали веселі казкові персонажі, зокрема й песики, та найочікуваніші – Дід Мороз і Снігуронька.

{g}

Разом із колективом Центру, батьками діти старанно готувалися до новорічно-різдвяних свят і сьогодні радо розказували віршики, співали пісеньки, брали участь у маленьких виставах, гралися в ігри.

На свято прийшли і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Руслана Натуркач, кілька меценатів.

Богдан Євстафійович привітав усіх із прийдешніми святами, побажав насамперед здоров’я, родинного затишку, миру і благополуччя. Зі словами підтримки звернувся до працівників «Дороги життя» та батьків, подякував за терпіння та невтомну самовіддачу у роботі з особливими дітьми. Наголосив, що міська влада і надалі надаватиме максимальну підтримку діяльності Центру.

Відтак міський голова та інші гості допомогли Діду Морозу та Снігуроньці роздати підопічним «Дороги життя» солодкі подарунки.

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp