Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Хустщині почався протест проти ГЕС: заблокована дорога обласного значення Хуст-Долина

28 грудня 2017 р., 12:20

Мешканці обдзвонюють сільських депутатів і питають

Чому ті не прийшли на сесію, яку офіційно вимагали скликати від голови села Березово Б.Біляка на сьогодні.

{g}

Одна із депутатів вже телефоном публічно повідомила, що сільський голова не повідомляв її про сесію і вона однозначно проти будівництва міні-ГЕС на р.Ріка. Ще 5 депутатів так само висловилися проти ГЕС і повідомили, що голова села не казав, що треба обов'язково прийти сьогодні на сесію.

Нагадую громадськості, нещодавно, 22 грудня, голова села Березово Богдан Біляк видав розпорядження на користь забудовників яким незаконно "легалізував" псевдо-слухання щодо будівництва міні-ГЕС на р.Ріка., які таємно незаконно проводились 10 липня, шляхом використання "тітушок" і недопущення переважної більшості громади села, яка напередодні на зборах села одноголосно проголосувала проти такого екологічно-небезпечного будівництва.

Березівчани почали ходити пішохідними переходами через дорогу Хуст-Долина, внаслідок чого може бути утруднений рух транспорту.

Вимога одна - провести сесію і скасувати незаконне розпорядження голови села та заборонити будівництво міні-ГЕС на території сільради, якщо Б.Біляк не зможе скликати сесію і відновити законність - хай складає повноваження.

Березівчани звертаються до всіх небайдужих прийти і підтримати їх у захисті своєї річки.





Громадський правозахисник Віталій Грегор

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp