Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець зважився на гріх (ФОТО)

30 січня 2018 р., 11:10

Обікрав односельця

Правоохоронці затримали мешканця Руського поля, який підозрюється у крадіжці велосипеду та зварювального апарату із оселі 32-річного чоловіка. За фактом злочинних дій поліцейські розпочали слідство. Із заявою про злочин, що трапився у період з 22-го по 23 січня, до поліції звернувся 32-річний мешканець села Руське поле. 

Чоловік повідомив, що у будинку його батьків, де тривалий час ніхто не проживає, невідомі пошкодили замок на дверях до підвалу, а у господарській прибудові – перекидані речі. Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, встановила, що невідомі розбили вікно та проникли до будівлі, звідки викрали електрозварювальний апарат та велосипед. Збитки заявник оцінив у 4 тисячі гривень. З місця події правоохоронці вилучили речові докази, що дозволили оперативно встановити особу підозрюваного у вчиненні правопорушення. Ним виявився раніше судимий 26-річний односелець заявника. Чоловіка розшукали та опитали. У скоєному підозрюваний зізнався. За даним фактом слідчий Тячівського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Відносно підозрюваного вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідчі дії у справі тривають.
 Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp