Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ректор УжНУ розповів, які спеціальності найпопулярніші цього року в університеті

22 липня 2014 р., 10:21

Володмир Смоланка підбив попередні підсумки вступної кампанії.

Найбільш популярні спеціальності, на які УжНУ отримав найбільше заяв – це лікувальна справа, фармація, стоматологія, біологія і правознавство.

Про це сьогодні на прес-конференції з приводу попередніх результатів вступнї кампанії в УжНУ в Ужгородському прес-клубі розповів ректор УжНУ Володимир Смоланка. Він також уточнив: станом на 21 липня всього на 1-й курс подано 8593 заяви на денну форму навчання і 978 на заочну. До завершення кампанії ще 9 днів, тож ректор сподівається, що буде подано більше заяв ніж торік.

«Ми дуже хвилювалися до того, як почалася кампанія – чи буде достатня кількість заяв, - зізнався Володимир Смоланка. - Цього року ми отримали велику кількість місць державного замовлення. Тому переживали, чи зможемо заповнити ці місця. Це при тому, що майже на півтисячі випускників менше було на ЗНО, ніж торік. Демографічна криза триває, і ще протягом трьох років вона погіршуватиметься. Тої кількості випускників шкіл, яка була в 2013 році, ми зможемо досягнути тільки в 2020 році».

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp