Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про відзначення найкращих працівників у сфері медицини відзнакою «Орден Святого Пантелеймона» розповіли в УжНУ (ФОТО)

23 лютого 2018 р., 08:45

Вчора

У середу, 21 лютого, в УжНУ відбулася прес-конференція, присвячена старту відбіркового туру серед найкращих лікарів та медичних працівників Закарпатської області, яких номінуватимуть у 2018 році на отримання відзнаки «Орден Святого Пантелеймона». Ця громадська нагорода з 2009 року присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я. Відзнака була погоджена та благословенна Предстоятелями трьох найбільших християнських Церков України.

В кінці 2017 року була створена регіональна рада «Ордену Святого Пантелеймона» Закарпатської області, яку очолив декан факультету здоров’я та фізичного виховання УжНУ, доктор медичних наук Іван Миронюк. Він розповів про основні умови, які будуть пов’язані з регіональним етапом відбору кращих медичних працівників. «Закарпаття вперше бере участь у нагородженні цією поважною ознакою. Я особисто, всі члени нашої регіональної ради вважають, що в нашому краї є дуже багато достойних медичних працівників, які присвятили своє життя допомозі іншим людям. Ми повинні їх відмітити, та подати на це почесне нагородження» - наголосив Іван Миронюк.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp