Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські правоохоронці не мають питної води у зоні АТО

22 липня 2014 р., 16:24

Шаранич повернувся із зони АТО і розповів про проблеми наших хлопців на Сході.

Сьогодні, 22 липня, в УМВС відбулася підсумкова колегія управління, на якій розглянули роботу закарпатської міліції за півроку. 

Очільник міліції Сергій Шаранич зупинився на основних завданнях, які стоять перед правоохоронцями краю. Зокрема, доручив провести навчання з охорони адмінбудівель області. «На вас лежить відповідальність за життя підлеглих. Всі держустанови області мають бути під нашою охороною», - наголосив керівник. 

Розглядалось також питання забезпечення усім необхідним закарпатських правоохоронців, які беруть участь а антитерористичній операції на Сході України. Наразі там найбільша проблема з питною водою для бійців, місцеві водогони не працюють, тож вирішується питання її оперативної доставки. На даний час наших міліціонерів в зоні АТО близько 60 чоловік, і найближчим часом їх там буде більше. Для цього задіюють всі служби міліції. «Кожен із вас і ваші підлеглі мають бути готові в будь-який момент виїхати в зону АТО, боронити Вітчизну», - наголосив Сергій Шаранич. 


СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp