Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Борто вважає, що провокація з підпалом в Ужгороді - намагання будь-якою ціною дестабілізувати ситуацію

27 лютого 2018 р., 17:35

Така думка політика

Таку позицію перший заступник голови обласної ради, заступник голови КМКС озвучив у заяві для преси, яку надрукувало й Угорське телеграфне агентство (МТІ).Високопосадовець висловив упевненість в тому, що компетентні органи оперативно знайдуть зловмисників і ті будуть належним чином покарані. На його думку, мова йде не про економічні чи господарські питання, а це чиста провокація проти закарпатських угорців.

“Хтось за всяку ціну хоче дестабілізувати ситуацію на Закарпатті,“- наголосив у заяві Йосип Борто.

Нагадаємо, в Ужгороді вдруге підпалили будівлю офісу Товариства угорської культури Закарпаття. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Сума збитків встановлюється. Про подальший перебіг розслідування справи буде повідомлено додатково, повідомив Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Варто відзначити, що посла України викликають в МЗС Угорщини через підпал в Ужгороді. Також Геннадій Москаль заявив, що до підпалу причетні російські спецслужби.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp