Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура порушила справу проти директора лісгоспу, який дозволив незаконно вирубувати ліс

12 березня 2014 р., 14:22

Розпочато кримінальне провадження стосовно директора лісгоспу, внаслідок дій якого працівники підприємства незаконно зрубали майже 130 дерев, чим спричинено істотну шкоду державі на суму понад 86 тис. грн.

Закарпатською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері до ЄРДР внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.365 КК України.

Перевіркою встановлено, що зазначений керівник незаконно видав наказ «Про продовження терміну на заготівлю та вивезення деревини», яким після закінчення терміну дії лісорубного квитка надав відстрочку на заготівлю деревини без отримання відповідного погодження Міністерства екології та природних ресурсів України.

Незаконність видачі наказу вже підтверджено рішенням Львівського апеляційного адміністративного суду.

Матеріали для проведення досудового розслідування направлено до прокуратури Закарпатської області. Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp