Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В ЄС закликали припинити ділити Сирію на частини

26 квітня 2018 р., 09:16

Глава європейської дипломатії Федеріка Могеріні закликала припинити ділити Сирію на частини і подумати над її об'єднанням.

Про це вона заявила на полях міжнародної конференції щодо Сирії в Брюсселі в середу, 25 квітня, передає РІА Новости."Потрібно уникати дроблення Сирії на шматки. Треба, навпаки, дивитися, як її об'єднувати", - сказала дипломат.Могеріні нагадала про позицію Євросоюзу, згідно з якою держави-гаранти астанінського процесу повинні виконати свої зобов'язання і забезпечити перемир'я в Сирії. Також вони повинні посприяти участі Сирії в переговорах у Женеві під егідою ООН, наголосила вона.Напередодні президент США Дональд Трамп запропонував регіональним державам відправити до Сирії свої війська. Тим самим, за його задумом, вони заплатять за продовження військової присутності в цій країні.Раніше міністр закордонних справ Саудівської Аравії Адель аль-Джубейр заявив, що королівство готове відправити свої війська в Сирію, якщо така пропозиція буде зроблена Ер-Ріяду з боку західної коаліції.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp