Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На південному заході Сирії набула чинності угода про перемир'я

9 липня 2017 р., 22:21

Повинні припинитися військові дії в частині Сирії, що межує з Ізраїлем і Йорданією.

Перемир'я на південному заході Сирії, яке на саміті Великої двадцятки в Гамбурзі підтримали президенти США і Росії, набуло чинності о 12:00 за київським часом.

Радник Дональда Трампа з національної безпеки Герберт Макмастер заявив, що це перемир'я - важливий крок до припинення громадянської війни у країні.Для досягнення домовленості про перемир'я між сирійським урядом і бійцями опозиції у переговорах взяли участь представники США, Росії та Йорданії.За умовами угоди, повинні припинитися військові дії в особливо складній з погляду безпеки частині Сирії, що межує з Ізраїлем і Йорданією.Перемир'я в районах Дераа, Ель-Кунейтра і Сувейда, як повідомляється, стало результатом негласних переговорів між США і Росією, що тривали кілька місяців.Москва заявила, що російські військові спостерігатимуть за дотриманням домовленості про припинення вогню.Держсекретар США Тіллерсон заявив після зустрічі Трампа з Путіним у Німеччині, що це перемир'я - свідчення того, що Росія і США можуть працювати разом.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp