Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перемир'я на Донбасі: двоє загиблих, один поранений

8 січня 2020 р., 08:45

Протягом доби незаконні збройні формування на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню.

Двоє українських військових загинули.Сепаратисти обстріляли позиції ЗСУ із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї, повідомляє прес-центр штабу Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил:поруч з Водяним - з міномета калібру 82 мм - 8 мін;недалеко від Павлополя - з великокаліберних кулеметів;біля Гнутового - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї;Один обстріл зі снайперської гвинтівки зафіксовано неподалік від Кримського, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ."Вчора, 5 січня, в результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув. Крім цього, в районі населеного пункту Хутір Вільний унаслідок наїзду на невідомий вибуховий пристрій (ймовірно протитанкова міна ТМ-62) стався підрив військового вантажного автомобіля ГАЗ-66, який здійснював заходи з логістичного забезпечення. Внаслідок вибуху один військовослужбовець загинув на місці, ще один отримав важкі поранення", - йдеться в повідомленні.З початку поточної доби сепаратисти вогневої активності не виявляли, втрат з боку ЗСУ немає.Раніше повідомлялося, що двоє військових підірвалися на Донбасі. Військовослужбовці отримали поранення через вибух невстановленого вибухового пристрою. Постраждалих госпіталізували.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp