Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Перемир'я" на Донбасі: за добу шість обстрілів

16 березня 2019 р., 12:27

Протягом минулої доби сепаратисти шість разів порушили режим припинення вогню, при цьому з озброєння, забороненого мінськими домовленостями, вогонь відкривався тричі.

Про це в суботу, 16 березня, повідомляє штаб сил ООС."Противник обстрілював наші війська з мінометів 120 і 82 калібрів, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів і стрілецької зброї. У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід позиції наших військ були обстріляні двічі - біля Новоселівки Другої і Широкиного", - йдеться в повідомленні.Крім того, порушував тишу ворог й у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ. Там сепаратисти чотири рази обстріляли наших захисників:двічі з мінометів калібру 120 мм і в подальшому з гранатометів різних систем - у районі села Кримське;з протитанкового ракетного комплексу - біля населеного пункту Новозванівка;зі стрілецької зброї - поблизу селища міського типу Станиця Луганська.Втрат серед наших захисників немає. За даними розвідки, 15 березня два противники були знищені.З початку поточної доби обстрілів позицій наших військ не зафіксовано.Днем раніше сепаратисти чотири рази за добу обстріляли українських військових.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp