Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Автівки порушники залишили на кордоні (ФОТО)

8 травня 2018 р., 09:10

5 травня на кордоні з Угорщиною прикордонники виявили трьох українців, які намагались приховати у своїх автівках тютюнові вироби.

 

Один з чоловіків, який прямував за кордон автомобілем марки «Тойота» для перетину кордону обрав пункт пропуску «Косино». В його транспортному засобі прикордонники спільно з митниками виявили спеціально обладнаний сховок, в якому знаходилось 140 пачок сигарет. Ще у одного громадянина України у цьому ж пункті пропуску, в автомобілі марки «БМВ», яким чоловік прямував до Угорщини, правоохоронці виявили 250 пачок сигарет.

Невдалою виявилась й спроба 30-річного жителя Закарпатської області, який спробував приховати сигарети у конструктивних порожнинах розміщених у порогах свого автомобіля. Для виїзду з України чоловік обрав пункт пропуску «Лужанка». В його «Хонді» під час прикордонно-митного огляду було виявлено 140 пачок сигарет.

В усіх трьох контрабандистів окрім сигарет вилучили й автомобілі.




Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp