Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпаття прибули курсанти національної академії Держприкордонслужби

14 травня 2018 р., 11:35

У рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон - 2018» на ділянку Мукачівського та Чопського прикордонних загонів прибули курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.

Вихованці прикордонного вишу будуть задіяні у заходах, спрямованих на нарощування зусиль з протидії протиправній діяльності на кордоні.

Після доведення обстановки, що склалась на ділянках загонів, та проведення додаткових інструктажів курсантів розподілили на підрозділи з найбільш напруженою обстановкою. Протягом двох днів майбутніх офіцерів ознайомлюватимуть з особливостями проходження кордону та специфікою охорони держрубежів на річковій, гірській та рівнинній ділянках. Після цього курсанти академії повноцінно нестимуть службу у складі змін прикордонних нарядів. Такі заходи дозволять значно підвищити щільність охорони державного кордону та перекрити шляхи можливого переміщення контрабандних товарів, а самі курсанти на практиці випробують свої теоретичні знання.

Під час несення служби вихованці єдиного в Україні прикордонного вишу забезпечуватимуться найсучаснішими технічними засобами, які використовують охоронці рубежів у своїй повсякденній діяльності. А це, перш за все,засоби зв’язку та спостереження, переносні тепловізори і засоби поглибленого огляду транспортних засобів тощо.

Перед вибуттям до прикордонних підрозділів, зі словами благословення і настанови на добрі справи, звернувся до майбутніх офіцерів військовий капелан отець Олег, а також побажав усім присутнім миру та злагоди.













Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp