Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бензин по талонах?

29 липня 2014 р., 17:16

Вчора, 28 липня, попри перевірку "антимонопольців" бензин по талонам продавали і в Мукачеві на автозаправці "Мавекс", що у районі Росвигово.

Враховуючи численні звернення громадськості та засобів масової інформації щодо ситуації, яка мала місце з 23 липня 2014 року на регіональних ринках роздрібної реалізації світлих нафтопродуктів, та, зокрема, пов’язана з припиненням роздрібної реалізації світлих нафтопродуктів за готівкові кошти суб’єктами господарювання на автозаправних комплексах (станціях).

В.о. Голови Антимонопольного комітету України Микола Бараш 25 липня доручив територіальним відділенням Комітету негайно з’ясувати причини можливого одночасного припинення роздрібної реалізації світлих нафтопродуктів за готівкові кошти, зокрема, такими компаніями, як: ПАТ «Укрнафта», ТОВ ВТФ «Авіас», ТОВ «Сентоза ЛТД», «ANP», «Мавекс», – у регіонах, де сукупна частка на ринку зазначених суб’єктів господарювання дозволяє їм впливати на умови функціонування цього ринку.

У разі виявлення ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції органами Антимонопольного комітету України будуть вжиті вичерпні заходи щодо їхприпинення, — повідомляє прес-служба Антимонопольного комітету України.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp