Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Два бійці ЗСУ отримали поранення - штаб

9 червня 2018 р., 15:46

Підрозділи об'єднаних сил вели активну оборону і давали адекватну відповідь по всій лінії зіткнення.На Донбасі з початку нинішньої доби зафіксовано 17 обстрілів з боку сепаратистів.

У чотирьох випадках застосовувалася зброя, заборонена Мінськими угодами. Два бійці ЗСУ були поранені.Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС) ввечері в п'ятницю, 9 червня. Противник вів провокаційні обстріли з БМП, стрілецької зброї і гранатометів біля Кримського, Мар'їнки, Павлополя, Гнутового, Водяного, Новотошківського."Крім цього, окупанти намагалися вести снайперський вогонь у районі населеного пункту Красногорівка. Контрснайперськими заходами наші воїни швидко змусили супротивника припинити вогонь", - зазначили в штабі ООС.Нагадаємо, за добу 7 червня сепаратисти 37 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі. Поранення отримали чотири бійці.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp