Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Бізнес" закарпатця провалився (ФОТО)

15 червня 2018 р., 16:00

Торгував наркотиками

В ході раніше розпочатого кримінального провадження працівники Іршавського відділення поліції спільно з працівниками СБУ задокументували факт збуту наркотичних засобів. Збувача затримано, наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

Вчора, 14 червня, під час проведення оперативних заходів іршавські правоохоронці спільно з працівниками СБУ затримали 41-річного раніше судимого мешканця Іршавського району. Чоловік незаконно збув речовину, яка за своїми властивостями схожа на психотропну — «амфетамін».

Речовину вилучили та направили на експертне дослідження. Чоловіка затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні вказаного злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Відомості про дану подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, кримінальне провадження відкрито за чч. 1, 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp