Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатському селі поєднають приємне з корисним

27 червня 2018 р., 13:35

У мовному таборі

Спекотне літо! Довгоочікувані канікули! А діти ліцею с. Пийтерфолво з полегшенням зітхнули, адже навчальний рік закінчився. Але у ліцеї, як завжди, настає гаряча пора, так як учні не тільки відпочиватимуть, а й поглиблюватимуть свої знання з української мови та літератури.
Четвертий рік у ліцей приїжджають діти та педагоги-вихователі з м. Рівного, які розмовляють з учнями тільки українською мовою. Досвідчені вчителі, вихователі, керівник табору разом з гостями м. Рівного зробили все можливе для того, щоб життя у таборі було цікавим, різноманітним та насиченим.
Інноваційну форму табірної роботи проводили вчителі-предметники. З української мови та літератури повторювали вивчений матеріал. Проводили різноманітні конкурси, ігри, змагання між групами, хореографія. Учні розширювали свій кругозір, виробляли навички культурного спілкування, поваги один до одного.

Два тижні пролетіли, як одна мить. І настав день, коли керівник табору Зіта Біров оголошує закриття табору на тему «Хліб – усьому голова». Вона подякувала гостям і учасникам концерту та нагородила їх похвальними грамотами.
Гості з м. Рівного та учні щиро вдячні декану ліцею Яношу Шереш та директору школи Богут А.Ф., які доклали чимало зусиль та енергії, щоб діти добре відпочили. А вони завжди пам’ятатимуть незабутні екскурсії та прекрасні чудові дні, проведені у таборі ліцею с. Пийтерфолво.
Марія Модар,
вчитель української мови та літератури ліцею с. Пийтерфолво


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp